Veckosummering v.19

Söndag vecka 19 och jag tänkte försöka sammanfatta veckan som varit och man kan konstatera att det varit ganska lugnt både på jobbet och utanför. Jag har varit ledig 5 dagar och njutit av det fina vädret, det gäller att passa på. Jag och tjejen hälsat på mina föräldrar under ledigheten, så det har varit lite av en minisemester vilket har varit skönt.

Kommande vecka så får man känna av verkligheten igen med arbete varje dag hela veckan, men det ser jag fram emot! Imorgon ska jag se på fotboll och på tisdag ska jag troligtvis spela fotboll själv, så det blir mycket fotboll i början av veckan.

Lite om siffrorna från veckans börs:

  • OMXS30 är upp 2,32 procent senaste veckan
  • DJ USA är upp 2,40 procent senaste veckan
  • OMXS30 är upp 1,67 procent sedan årsskiftet
  • Mina portföljer är upp 2,61 procent sedan årsskiftet

Detta är vad mina inlägg handlat om senaste veckan:

Denna vecka har blivit mindre skrivna inlägg på grund av det fina vädret och jag kommer nog inte att skriva inlägg varje dag nu under sommaren. Har ni missat något så tycker jag att ni ska passa på att trycka på länkarna för att läsa och kommentera gärna vad ni tycker om inläggen.

Det var allt för denna vecka. Hoppas ni gillat inläggen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *