Veckosummering v.2

Idag så summerar jag årets andra vecka. Det har varit en ganska lugn vecka med mycket ledighet och inte så mycket tankar på börsen. Jag har varit sliten och haft förkylning i kroppen så det har passat bra med en rejäl ledighet under veckan så jag har kunnat vila upp mig. Nästa vecka är det jobb varje dag som gäller och då gäller det att vara utvilad innan.

Nästa vecka så har jag inga planerade aktieinköp, så det är lite av ett vakuum fram till nästa lön tyvärr. Gillar att köpa aktier och precis som många samlar på frimärken, handväskor eller bilar så samlar jag på aktier och vill köpa så ofta det går. Men med begränsade resurser så får man hushålla med det man har och nästa gång möjlighet ges blir vid lön. Men planeringen har redan börjat med vad som ska köpas nästa lön och jag har fått flera bra tips av läsare under veckan på fina utdelningsaktier som kan vara värda att kika närmare på, det tackar jag för!

Resten av söndagen fortsätter på det lugna temat som präglat senaste dagarna för mig. Ett bad, lite sopsortering och en kortare promenad ska försöka hinnas med innan dagen är slut men inte mer än så. Det va allt för denna veckan och nästa vecka kommer bland annat ett inlägg om att ”tiden gör dig rik”, missa inte det.


Detta är vad mina inlägg handlat om senaste veckan:


Lite om siffrorna från veckans och årets börs:

OMXS30 är upp 2,10 procent senaste veckan
DJ USA är upp 2,83  procent senaste veckan
OMXS30 är upp 4.02 procent sedan årsskiftet
Mina portföljer är upp 3,48 procent sedan årsskiftet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *