Veckosummering v.20

Söndag vecka 20 och jag tänkte försöka sammanfatta en vecka som varit bra sett till utdelning. Det har ändå varit årets bästa utdelningsvecka för min portfölj. Kurserna har även de gått upp och ökat värdet på portföljen från föregående vecka.

Utdelningen har återinvesterats in i portföljen i vanlig ordning för att få mer utdelning nästa år. Detta gör att jag även nästa år så får jag ännu mer i utdelning året efter det. Detta kommer jag fortsätta göra år efter år för att låta ränta på ränta effekten jobba för mig för att bygga en stor och fin pengamaskin.

Veckan har även varit bra även utanför börsen med jobb varje dag och fint väder. Har hunnit med att spela en omgång minigolf under veckan och idag har jag sett på fotboll, dock framför TVn men med bra resultat som gör livet lättare några dagar.

Lite om siffrorna från veckans börs:

  • OMXS30 är upp 1,15 procent senaste veckan
  • DJ USA är ned 1,15 procent senaste veckan
  • OMXS30 är upp 2,83 procent sedan årsskiftet
  • Mina portföljer är upp 4,23 procent sedan årsskiftet

Detta är vad mina inlägg handlat om senaste veckan:

Det var allt för denna vecka. Hoppas ni gillat inläggen! Nu ska jag göra sista skiftet innan ledighet. Ha en fin kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *