Veckosummering v.22

Söndag vecka 22 och jag tänkte försöka sammanfatta ännu en bra vecka med otroligt väder. Helgen har jag spenderat i Oslo tillsammans med tjejen, fick resan när jag fyllde år i slutet på Maj. En väldigt bra och uppskattad present och jag tycker alltid det är roligt när vi gör något tillsammans snarare än att köpa något till varandra.

Oslo är ju en fantastiskt fin stad men jag får ångest varje gång jag ska betala för något. Vattenflaska och kranvatten på hotellrummet har gjort så jag klarar av att hålla en bra vätskebalans genom de varma dagarna.

Är skönt att vara ledig några dagar till och börja jobba först på onsdag. Oslo åker vi hem från först imorgon. Extra skönt att jobba på onsdag när det är nationaldag så man får extra bra betalt som i slutändan blir någon mer aktie till portföljen och lite mer utdelning nästa år och åren efter det.

Lite om siffrorna från veckans börs:

  • OMXS30 är ner 1,10 procent senaste veckan
  • DJ USA är upp 0,32procent senaste veckan
  • OMXS30 är ner 0,47 procent sedan årsskiftet
  • Mina portföljer är upp 4,44 procent sedan årsskiftet

Detta är vad mina inlägg handlat om senaste veckan:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *