Veckosummering v.23

Söndag igen och dags att summera ihop veckan som gått. Först och främst så har jag fått hem och läst Industrivärdens jubileumsbok. Boken uppmärksammar Industrivärdens 75-åriga historia och bolagets väldokumenterade förmåga att skapa aktieägarvärde. Vill du också läsa boken så finns den att ladda ner genom att klicka här!

Det blev extra köp till portföljen under veckan efter att skatteåterbäringen kommit in på kontot. Börsen har varit lite svagare senaste tiden så det kändes bra att investera lite extra pengar nu. Största delen av skatteåterbäringen har jag avsatt för portföljen men en del hamnade även i semesterkassan och på buffertkontot.

Nu återstår det endast 2 ordinarie skift innan semester, ett nattpass idag och en förmiddag nästa fredag. Jag har inte förstått att jag snart ska ha semester än, men det ska bli skönt att få vara lite ledig även om vi inte har några storslagna planer. Den riktiga semestern blir i höst när vi åker till USA, nu ska vi försöka ta det lugnt, njuta och vila upp oss.

Jag har uppdaterat ”Lite om siffrorna från veckans och årets börs” så att man från och med idag ska kunna se och följa utvecklingen för min portfölj och OMXS30. Hoppas ni gillar grafen längst ner i inlägget.


Detta är vad mina inlägg handlat om senaste veckan:


Hur börsen och min portfölj utvecklats sedan årsskiftet i procent:

 

 

2 thoughts on “Veckosummering v.23

    1. Kul att tipset var uppskattat, hoppas du gillar boken! Riktigt härligt med semester 👌 Ha en fin kväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *