Veckosummering v.23

Söndag vecka 23 och jag sitter på balkongen och skriver detta inlägg innan det är dags att cykla till jobbet och köra sista eftermiddagspasset innan de 2 avslutande nätterna. Har varit en lugn vecka på bloggen med betydligt mindre inlägg än vanligt. Är väl naturligt att man inte skriver av sig lika mycket under sommaren, speciellt nu med det fina vädret som varit hittills i år.

Jag gillar att läsa böcker och gärna facklitteratur om aktier och sparande. Lusten att läsa går i perioder och just nu är jag inne i en period där jag gärna sätter mig på balkongen eller lägger mig på soffan och läser en timme. Läser ju alltid bloggar eller kikar lite i årsredovisningar men kul att läsa böcker också, gillar att utveckla mig själv och lära mig mer om aktier och investeringar. Man blir ju aldrig fullärd utan det finns hur mycket som helat att lära sig.

Just nu läser jag boken ”Bli rik och fri med aktier” av Marcus Hernhag och Arne ”Kavastu” Talving. Skrev ju tidigare att jag avbeställt böcker jag beställt men trots detta så trillade de ner i brevinkastet ändå under veckan, det gör inte så mycket för jag vill ju läsa böckerna för eller senare. Skriver ett inlägg om boken när jag läst ut den under kommande vecka!

Lite om siffrorna från veckans börs:

  • OMXS30 är ner 0,87 procent senaste veckan
  • DJ USA är upp 1,68 procent senaste veckan
  • OMXS30 är ner 1,34 procent sedan årsskiftet
  • Mina portföljer är upp 4,35 procent sedan årsskiftet

Detta är vad mina inlägg handlat om senaste veckan:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *