Veckosummering v.24

Här kommer denna veckas summering och jag tänkte börja med att jag gjorde två fynd i fredags. Det första fyndet var på Afound, HMs nya satsning på outlet av egna och externa varumärken.

Handlade 3-pack kalsonger från Björn Borg för 99 kr. Det blev 6 förpackningar som hängde med hem. Är väl i nästan vad ett paket kostar till fullpris i vanliga fall så det var jag nöjd med. Var så mycket folk i butiken att jag inte orkade kika igenom allt ordentligt.

Tycker det är lite för tidigt att säga om jag gillar konceptet och butiken annars. Det brukar ju se ut som så när andra kedjor öppnar outlets att det är ruskigt bra erbjudande första tiden för att sedan bli typ 10-30 % billigare än ordinarie fullpris på kläder som ingen köper. Men vi får se hur det blir framöver.

Mitt andra fynd var i fredags när jag hade lagt in en långtidsorder på Latour för ett tag sen som gick igenom i fredags någon minut innan stängning till junis lägsta kurs hittills på 95 kr.

Nu väntar en full arbetsvecka med jobb måndag till söndag innan det är dags för löning igen. Det ser jag fram emot så jag kan fylla på portföljen lite extra. Men nu ska jag ta vara på sista lediga dagen med att läsa ut Aktiespararen i solen och umgås med tjejen och hennes familj.

Lite om siffrorna från veckans börs:

  • OMXS30 är upp 0,94 procent senaste veckanDJ
  • USA är ner 0,29 procent senaste veckan
  • OMXS30 är ner 0,41 procent sedan årsskiftet
  • Mina portföljer är upp 4,59 procent sedan årsskiftet

Detta är vad mina inlägg handlat om senaste veckan:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *