Veckosummering v.27

Sen söndag kväll och jag har haft en lång, trevlig och bra söndag ute i det fina vädret. Har varit en väldigt bra vecka förutom Sveriges match igår. Man är ändå stolt svensk och grabbarna har gjort en fantastisk insats. Tråkigt att inte kunna följa landslaget nu när det ska avgöras i VM men som tur är har allsvenskan börjat igen vilket är glädjande. Både Europa League och allsvenska att se fram emot närmaste tiden. Det är någon form av plåster på såren. I portföljen gör jag inga större förändringar trots att det är en tyngre period. Skulle absolut inte sälja utan snarare köpa när det är lite sämre precis som det är nu. Har mina långtidsorder som kommer ligga kvar till nästa lön. Det är de som skulle kunna göra att det blir fler köp till portföljen. Annars har jag inga tankar på att gå in och köpa mer aktier aktivt just nu.Tanken är att försöka hinna med att läsa ytterligare en bok om aktier under kommande vecka. Det borde jag hinna med tycker jag. Är skönt att sitta i solen med en bra bok. Jag gillar dessutom att läsa samtidigt som jag lyssnar på musik. Kanske är märkligt men det gör att jag kan koncentrera mig bättre på texten, annars finns det risk att jag försvinner bort i andra tankar.


Lite om siffrorna från veckans börs:

  • OMXS30 är ner 2,23 procent senaste veckan
  • DJ USA är upp 1,68 procent senaste veckan
  • OMXS30 är ner 3,35 procent sedan årsskiftet
  • Mina portföljer är upp 3,31 procent sedan årsskiftet

Detta är vad mina inlägg handlat om senaste veckan:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *