Veckans utdelningar v.29

Fredag igen och dags att summera ihop veckans utdelningar i vanlig ordning. Denna veckan har varit en dubbelt så bra utdelningsvecka med förra veckan. Det är Amerikanska månadsutdelarna EPR Properties och Realty Income som har skickat in pengar på kontot under veckan.

Nordnets aktielånsprogram har även de betalat ut pengar under veckan. Det var mindre än sist kvartal för min del, men pengarna kommer att räcka till några courtagefria köp i alla fall. Aktielånprogrammet är en trevlig bonus i portföljen där jag få betalt för någon eller några av aktierna som jag äger blir utlånade. Det är lite synd att det bara gäller svenska aktier och inte utländska, då hade det varit riktigt bra!

Efter veckans utdelningar så har jag slagit föregående års utdelningar i juli med 7,4%. Så juli kommer att bli en bra utdelningsmånad jämfört med föregående år. Det är dessutom en och en halv vecka kvar av månaden!

Denna veckans summering av utdelningar


Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

2 thoughts on “Veckans utdelningar v.29

 1. Hej! Tack för en trevlig blogg, har läst en hel del nu och kommer fortsätta kika in. Den enkla ”72-regeln” är ju briljant, jag lände faktiskt inte till det :-).

  Må så gott!

  Hälsningar Louise

  1. Hej Lousie!

   Tack själv för din fina kommentar!
   Kul att du gillar bloggen 🙂

   Med vänlig hälsning, Spardagbok

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *