Veckosummering v.29

En riktigt varm vecka igen och jag har haft turen att varit ledig de 5 senaste dagarna. Kommande vecka blir det istället jobb varje dag, ska bli skönt att jobba i kylrummet igen. Jag borde ju kanske varit mer aktiv här på bloggen under veckan men jag har haft besök av min bror under hela ledigheten så har spenderat all tid jag kunnat med honom istället.

Så nu när kommande vecka blir en riktig jobbvecka med jobb måndag-söndag. Jag ska försöka titta mer på börsdata och följa börsen lite mer. Är lättare att ha koll på börsen när man jobbar på något sätt. När man är ledig så släpper man börsen lite, just nu när det är så extremt varmt åtminstone. Just nu vill man bara bada och ta det lugnt.

Men inte nog med att det är jobb nästa vecka utan det är lön också. Något man alltid ser fram emot. En möjlighet att investera mer till pengamaskinen. Ska ta hjälp av Börsdata när jag investerar pengar från kommande lön. Tänkte spendera några timmar med börsdata, för att screena fram bolag. Börsdata verkar vara en tjänst som passar mig det lilla som jag hunnit med att kika hittills.


Lite om siffrorna från veckans börs:

  • OMXS30 är upp 1,84 procent senaste veckan
  • DJ USA är upp 0,03 procent senaste veckan
  • OMXS30 är upp 0,16 procent sedan årsskiftet
  • Mina portföljer är upp 6,20 procent sedan årsskiftet

Detta är vad mina inlägg handlat om senaste veckan:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *