Veckosummering v.30

Idag är det söndag och sista skiftet innan ledighet på 1 hel vecka börjar. Ska bli skönt att vara lite ledig, i år har jag  inte tagit ut någon semesterdag än, men nu ska jag ta 3 stycken. Jobbar som konsult just nu och för mig innebär det nästan bara skyldigheter men inga rättigheter. Men det kommer ändra sig någon gång närmaste månaderna eftersom företaget jag är inhyrd hos kommer anställa mig direkt istället. Väldigt skönt att få en bättre och tryggare anställning, framförallt kommer jag kunna planera semestrar med tjejen.

Jag har inte hunnit kolla på månadens uppesittarkväll under veckan eftersom jag jobbade eftermiddag när det sändes. Har ni inte heller hunnit se avsnittet och vill göra det så kan ni se det här nedan.

Nästa vecka är tanken att göra något aktieköp till portföljen. Vad det blir har jag inte riktigt bestämt än, men Investor ligger ganska bra till. Ett bolag jag tänkt kolla in lite mer är JM. Jag har blivit inspirerad av Petrusko som skrivit om bolaget för ett tag sedan. Tänkte kolla igenom siffrorna på Börsdata och sedan läsa på lite om bolaget på deras hemsida.

Vad har ni för tankar om JM?


Lite om siffrorna från veckans börs:

  • OMXS30 är upp 2,11 procent senaste veckan
  • DJ USA är upp 0,38 procent senaste veckan
  • OMXS30 är upp 2,27 procent sedan årsskiftet
  • Mina portföljer är upp 7,55 procent sedan årsskiftet

Detta är vad mina inlägg handlat om senaste veckan:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *