Veckosummering v.31

Söndag igen och dags att summera ihop spardagboks vecka. Det har inte blivit så många inlägg under veckan och som ni säkert märkt har jag haft lite strul med bloggen senaste tiden. Nu tror jag att jag har fixat till problemen så att bloggen ska flyta på fint igen och det känns bra.

Under veckan så har jag jobbat ett pass varje dag, varav 2 pass har varit övertid. Jag försöker jobba lite extra varje månad för att tjäna lite extra pengar att stoppa in i portföljen. Nästa vecka blir en lugnare arbetsvecka, då står endast 2 nätter på schemat innan en lite längre ledighet på 5 dagar.


Portföljen har gått ner under veckan precis som börsen i sin helhet men portföljen har ändå stått emot väldigt bra. Portföljen har gått bättre än samtliga index som jag jämför mig mot nedan och det är kul. Men hur det går mot index på en 31 veckors period spelar egentligen inte så stor roll, jag vill kunna slå index under en 5-10-20 års period. Hur det kommer gå får vi se!


Detta är vad mina inlägg handlat om senaste veckan:


Hur börsen och min portfölj utvecklats sedan årsskiftet i procent:

 

  • OMX Stockholm 30 (OMXS30) är ett index över de 30 mest omsatta aktierna på Stockholmsbörsen exklusive utdelningar.
  • SIX Return Index (SIXRX) visar den genomsnittliga utvecklingen på Stockholmsbörsen inklusive utdelningar.
  • Dow Jones US Market Index (DJ USA) är ett värdeviktat marknadsindex som representerar 95% av den amerikanska aktiemarknaden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *