Veckosummering v.31

Söndag kväll och efter en intensiv vecka så ska jag sammanfatta vad som hänt i portföljen under veckan. I vanliga fall brukar jag skriva inlägg varje gång jag gör en transaktion, det ska jag göra fortsättningsvis också men så har det inte blivit så denna veckan. Har helt enkelt inte hunnit med.

Först och främst så har jag fått en utdelning som jag missat att lägga in i veckans utdelningar. Utdelningen delades ut från AT&T och de betalade 0,5 USD per aktie. En miss som gjorde att jag fick en glad överraskning när jag kollade kontot.

Jag har även handlat aktier med under veckan. Jag fyllde först på mitt största innehav Investor med några nya A aktier på kursen 378 kr. Lägsta kursen senaste veckan är 377 kr så jag är nöjd med kursen till det köpet.

Jag köpte mina allra första JM aktier till portföljen under veckan. Har kollat igenom siffrorna på börsdata och tyckte att det var intressant att köpa lite aktier i bolaget runt dessa nivåer. Har inte köpt en stor stek utan snarare en liten bevakningspost. Aktierna köptes in för 160 kr per aktie och veckans lägsta pris var 159,40 kr per aktie.

Det får helt enkelt summera min vecka och vad som hänt i portföljen. Kommande vecka ska jag försöka hinna med att uppdatera lite bättre. Vad tycker ni om köpen ? Kommentera gärna nedan!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *