Veckosummering v.32

Då var det söndag igen och ännu en vecka som gått fort. Har cyklat runt under förmiddagen för att handla mat i lite olika affärer. Gillar verkligen appen ”Matpriskollen” som har blivit lite av en favorit. Jag söker på det som ska handlas och cyklar dit det är billigast. Jag får lite motion, frisk luft och billig mat. Kan inte bli bättre!

Har hunnit med att handla lite aktier under veckan vilket har varit kul. Jag vill med jämna mellanrum fylla på portföljen med aktier för att nå mina delmål om utdelningar längs vägen. Jag jobbar på månad efter månad för att tillslut nå slutmålet ekonomisk frihet. Ekonomisk frihet är inget som jag kommer att nå de närmaste åren men jag vet att jag kommer nå det tids nog genom att spara mekaniskt en del av lön varje månad och återinvestera utdelningarna som trillar in.

Under sommaren har det varit lite sämre med utdelningar men i höst kommer det att bli lite bättre vilket jag verkligen ser fram emot. Jag börjar se ljuset i tunneln.  Jag gillar att flera av bolagen i portföljen har ändrat från årsutdelning till halvårsutdelning senaste åren. Det är bättre att få in pengar flera gånger om året för då får jag en jämnare pengaström in på kontot.

Nu i eftermiddag ska jag se på fotboll, lyssna någon podd och ta det lugnt. Igår var jag ute och körde vattenskoter runt 4 timmar så är ganska mör i kroppen idag och det kommer nog bli värre imorgon. Så jag avrundar helt enkelt helgen på ett lugnt och bra sätt.


Lite om siffrorna från veckans och årets börs:

  • OMXS30 är upp 0,30 procent senaste veckan
  • DJ USA är ned 0,16 procent senaste veckan
  • OMXS30 är upp 2,53 procent sedan årsskiftet
  • Mina portföljer är upp 9,29 procent sedan årsskiftet

Detta är vad mina inlägg handlat om senaste veckan:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *