Veckosummering v.33

Söndag och dags att summera ihop veckan i vanlig ordning. Denna vecka så har jag jobbat varje dag och ikväll avslutar jag med ett nattskift. Efter natten väntar några lediga dagar innan det är dags för jobb igen.

Det har inte hänt så mycket i portföljen senaste tiden. Jag investerade nästan alla pengar direkt vid lön så jag har inte haft så mycket att köpa för under resten av månaden. Det är lite dumt att handla för alla pengarna direkt vid lön. Det är roligare att göra köp med jämna mellanrum och helst varje vecka.

I veckan så fylldes kapitalförsäkringen på med lite pengar efter diverse utdelningar. Jag vill inte göra för små köp när jag köper utländska aktier på grund av courtagekostnaden. Men i början på nästa vecka tänkte jag återinvestera pengarna nu när det blivit en liten slant.

Börsen backade även denna veckan. Jag hoppas det kan fortsätta backa ytterligare under nästa vecka så att man kan göra några fina köp när lönen kommer in på kontot.


Detta är vad mina inlägg handlade om föregående vecka:


Hur börsen och min portfölj utvecklats sedan årsskiftet i procent:

  • OMX Stockholm 30 (OMXS30) är ett index över de 30 mest omsatta aktierna på Stockholmsbörsen exklusive utdelningar.
  • SIX Return Index (SIXRX) visar den genomsnittliga utvecklingen på Stockholmsbörsen inklusive utdelningar.
  • Dow Jones US Market Index (DJ USA) är ett värdeviktat marknadsindex som representerar 95% av den amerikanska aktiemarknaden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *