Veckosummering v.34

Söndag igen efter en bra börsvecka. Portföljen har nått sin högsta nivå någonsin i fredags vilket är kul. Något som också var kul under veckan är att det trillat in både lön och utdelningar på kontot. Det gör att jag har köpt lite aktier under veckan. Detta kan ni läsa mer om i länkarna längst ner.

Var ett tag sedan jag skrev så många inlägg på en vecka, men det har varit kul att skriva under veckan. Semestertider börjar ta slut nu vilket leder till att det händer lite mer roliga saker på börsen och i finansbranschen. Sen har det varit löning, uppesittarkväll och handel för egen del, då finns det lite mer att skriva om. Hoppas ni tycker det är kul att läsa.

Idag är det sista lediga dagen och nästa vecka blir det jobb samtliga dagar. Ska bli kul att komma igång och jobba igen faktiskt. Men idag så ska jag cykla runt och handla mat så att frugan kan göra matlådor. Kommer först att kolla in appen matpriskollen, sedan bär det av till de billigaste butikerna för att inhandla råvarorna. I eftermiddag ska jag se på fotboll för att förhoppningsvis avsluta veckan och ledigheten på bästa sätt.


Lite om siffrorna från veckans och årets börs:

  • OMXS30 är upp 1,49 procent senaste veckan
  • DJ USA är upp 0,94 procent senaste veckan
  • OMXS30 är upp 4,43 procent sedan årsskiftet
  • Mina portföljer är upp 11,88 procent sedan årsskiftet

Detta är vad mina inlägg handlat om senaste veckan:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *