Veckosummering v.35

Idag är det söndag den 1:a September och början på en ny spännande månad. Idag har jag hunnit med en trevlig fotbollsmatch med brorsan, frugan och några kompisar. Jag gillar att gå på fotboll det är ett bra sätt att tänka på något annat än aktier och jobb några timmar.

Ser man tillbaka på veckan som gått så har det varit en lugn och bra arbetsvecka med endast 4 pass. Skönt med lite lugnare vecka så man får lite återhämtning, har varit ganska mycket jobb annars efter semestern. Nästa vecka börjar jag med att va ledig måndag-tisdag och då ska jag promenera en del om vädret tillåter.

Börsen har gått bra under senaste veckan och min portfölj är på All Time High. Det är kul att portföljen växer på såklart men då blir det också dyrare att köpa på sig fler aktier. Närmaste tiden är tanken också fler värdepapper inhandlas till portföljen och jag ska försöka köpa minst 1 gång i veckan under september.

Kollar man tillbaka under månaden så är det några saker som jag är extra nöjd med:

  • Portföljen är på ATH
  • Portföljens värde ökade med 1,91% under månaden.
  • Utdelningarna steg med 34% mot föregående år.
  • UPM-Kymmene är nytt innehav i portföljen .

Detta är vad mina inlägg handlade om föregående vecka:


Hur börsen och min portfölj utvecklats sedan årsskiftet i procent:

  • OMX Stockholm 30 (OMXS30) är ett index över de 30 mest omsatta aktierna på Stockholmsbörsen exklusive utdelningar.
  • SIX Return Index (SIXRX) visar den genomsnittliga utvecklingen på Stockholmsbörsen inklusive utdelningar.
  • Dow Jones US Market Index (DJ USA) är ett värdeviktat marknadsindex som representerar 95% av den amerikanska aktiemarknaden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *