Veckosummering v.35

Dags för veckans summering här på bloggen. Har inte varit speciellt aktiv på börsen utan låter mina aktier fortsätta jobba åt mig. Det har trillat in utdelningar under veckan men endast i små volymer. Så små att det är någon ide att återinvestera i fler aktier än. Det blir först i andra halvan av månaden som det blir lite volymer på utdelningarna.

Intresset för börsen går ju upp och ner beroende på hur livet ser ut i övrigt. Ibland har man jättemycket tid och då blir det att man läser massa bloggar, läser på mer om bolag och lyssnar på massa poddar och ljudböcker. Ibland har man mindre tid som kan bero på jobb, att man är ute och reser eller andra saker som kan hända i livet. Senaste veckan har jag inte haft så mycket tid att lägga på börsen men portföljen har klarat sig bra ändå vilket är skönt. Jag har en portfölj som jag känner mig trygg över och kan sova gott om natten även om det skulle bli skakigt på börsen.

Dagen till ära så har jag varit på Ica (ett av bolagen i portföljen) och handlat. Var på fotboll igår och min underbara fru köpte en 50/50 lott för 20 kr. På 50/50 lotten fanns en rabattkupong på 50 kr om man handlar för mer än 300 kr på Ica och det erbjudandet ville jag såklart utnyttja. Innan jag cyklade till butiken som ligger ca 7 km från hemmet så kollade jag in appen matpriskollen tillsammans med frugan och gjorde en inköpslista. Väl på Ica så var kycklingen vi tänkt köpa på erbjudande slutsåld. Det fina var att det fanns kyckling som var billigare om man kollar på jämförspris/kilo som jag istället köpte. Så idag har jag sparat lite pengar samtidigt som jag fått motion och lyssnat på några bra poddar i det fina vädret.


Lite om siffrorna från veckans och årets börs:

  • OMXS30 är upp 0,68 procent senaste veckan
  • DJ USA är upp 0,91 procent senaste veckan
  • OMXS30 är upp 5,15 procent sedan årsskiftet
  • Mina portföljer är upp 12,16 procent sedan årsskiftet

Detta är vad mina inlägg handlat om senaste veckan:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *