Veckosummering v.38

Måndag och en lite försenad summering av veckan. Det körde helt enkelt ihop sig igår med jobb och fotboll. Fotbollen kunde ha kvittat nu i efterhand, men hur ska man veta det innan? Ni får summeringen nu istället helt enkelt.

Arbete

Har varit en bra arbetsvecka med arbete måndag till söndag. Skönt att vara tillbaka och jobba efter att varit sjuk veckan innan. Jag trivs verkligen bra på jobbet och det var så tråkigt när jag var hemma sjuk.

Privat

Har sålt av lite saker under veckan som jag inte använder längre. Tycker det är kul att sälja och har använt mig av Facebook marketplace som funkar riktigt smidigt och är gratis. Det är onödigt att ha saker bara ligger och det är bättre att någon använder dem. Samtidigt får fick jag in några kronor.

Börsen

Portföljen har fortsatt uppåt litegrann under veckan precis som börsen. Att portföljen gått upp betyder nytt ATH för 4:e veckan i rad. Det är är såklart skoj att portföljen växer även om jag tycker det gått lite för fort nu på slutet.

Något som också är skoj är också när bolagen i portföljen höjer utdelningen. Det har skett 2 gånger under föregående vecka och det var fina höjningar i båda fallen. Jag har skrivit inlägg om båda bolagens höjningar.

För övrigt har jag inte gjort några transaktioner i portföljen. Det har trillat in några kronor utdelning men de pengarna sparar jag fram till lönen på onsdag och återinvesterar då istället.


Detta är vad mina inlägg handlade om under föregående veckan:


Hur börsen och min portfölj utvecklats sedan årsskiftet i procent:

  • OMX Stockholm 30 (OMXS30) är ett index över de 30 mest omsatta aktierna på Stockholmsbörsen exklusive utdelningar.
  • SIX Return Index (SIXRX) visar den genomsnittliga utvecklingen på Stockholmsbörsen inklusive utdelningar.
  • Dow Jones US Market Index (DJ USA) är ett värdeviktat marknadsindex som representerar 95% av den amerikanska aktiemarknaden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *