Veckosummering v.4

Har varit mycket senaste dagarna och inte hunnit med att summera ihop föregående vecka som jag brukar i söndags. Men det kommer nu istället och det hoppas jag ska funka. Jag skrev ett gäng inlägg under veckan och flera handlade om utdelningshöjningar. Utdelningshöjningar är trevliga och gör att man får en liten lönehöjning i portföljen. Hoppas på fler utdelningshöjningar denna veckan också.

Under denna vecka så är det många spännande rapporter och det är svårt att hinna med att läsa alla. Det jag är intresserad av i rapporterna är framförallt att kolla igenom siffrorna, nyckeltal, utdelningen samt att läsa VD-ordet som kan ge en bild av vad bolaget har framför sig. De rapporter jag ska försöka hinna med att gå igenom är:

  • Måndag I Atlas Copco
  • Tisdag I Pfizer
  • Tisdag I Swedbank
  • Onsdag I NCC
  • Onsdag I SEB
  • Onsdag I Volvo
  • Torsdag I HM
  • Torsdag I  Holmen
  • Fredag I Novo nordisk
  • Fredag I Fortum

Detta är vad mina inlägg handlat om senaste veckan:


Lite om siffrorna från veckans och årets börs:

OMXS30 är upp 0,09 procent senaste veckan
DJ USA är ner 0,08 procent senaste veckan
OMXS30 är upp 6,56 procent sedan årsskiftet
Mina portföljer är upp 5,55 procent sedan årsskiftet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *