Veckosummering V.40

Söndag och dags att summera veckan i vanlig ordning.

Har varit en intensiv vecka men på ett bra sätt. Jobbade måndag-tisdag och sedan flög jag och frugan från Arlanda till Washington på onsdag morgon.

Väl i Washington har vi promenerat runt och passat på att kika i flera av alla museum som är gratis att besöka. Förutom alla museum så har vi kikat på Lincoln statyn, Arlington kyrkogården, US Marine Corps War memorial och vita huset.

För att slippa köra runt själva med hyrbilen i centrala Washington så använde vi oss av Übers konkurrent Lyft eftersom de hade en kampanj med 5 resor till halva priset. Funkade otroligt bra och blev ett prisvärt sätt att ta sig runt och slippa leta parkering.

Igår var vi på Walmart, ett av innehaven i portföljen. Det var på ett av deras supercenter och där fanns verkligen allt och till bra priser. Det var kul att bara gå runt och se alla saker som finns att köpa.


Börsen har jag inte följt så mycket senaste veckan som ni kanske förstår. Har sett att portföljen gått ner precis som börsen. Det gör inget utan då kan jag köpa aktier billigare. Kanske gör jag något köp imorgon.

Men hur börsen än går så trillar det in utdelningar till portföljen med jämna mellanrum. Det är en skön känsla och motiverar även när det är lite surare på börsen.


Detta är vad mina inlägg handlade om under veckan:


Hur börsen och min portfölj utvecklats sedan årsskiftet i procent:

OMX Stockholm 30 (OMXS30) är ett index över de 30 mest omsatta aktierna på Stockholmsbörsen exklusive utdelningar.

SIX Return Index (SIXRX) visar den genomsnittliga utvecklingen på Stockholmsbörsen inklusive utdelningar.

Dow Jones US Market Index (DJ USA) är ett värdeviktat marknadsindex som representerar 95% av den amerikanska aktiemarknaden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *