Veckosummering v.48

Söndagen den 2:a december och 1:a advent. Summerar ihop en fin börsvecka med några nya köp till portföljen och en fin kursuppgång på börsen i sin helhet. Det var en ganska sur börs förra veckan men denna har varit desto positivare. Börsen går ju upp och ner och det är inget konstigt med det.

Nu ska jag snart cykla till jobbet och köra ett eftermiddagspass. Nästa vecka jobbar jag bara måndag och onsdag sen är jag ledig en hel vecka. Riktigt skönt med en längre ledighet. Ska passa på att vila upp mig lite och bara njuta. Alla julklappar är redan inhandlade så det behöver jag inte tänka på.

Så nästa vecka kommer det bli många promenader och då ska jag lyssna på massa poddar och Storytel. Gillar verkligen Storytels tjänst och man kanske borde läsa på lite om bolaget för att se om det är värt att investera i?


Detta är vad mina inlägg handlat om senaste veckan:


Lite om siffrorna från veckans och årets börs:

OMXS30 är upp 2,52 procent senaste veckan
DJ USA är upp 4,71 procent senaste veckan
OMXS30 är ner 3,95 procent sedan årsskiftet
Mina portföljer är upp 7,02 procent sedan årsskiftet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *