Veckosummering V.5

Årets femte vecka går mot sitt slut och börsen har denna vecka för andra gången detta år avslutats negativt. OMXS30 är ner 1,64 procent senaste veckan men på helåret är börsen fortfarande upp 0,5 procent. Så vi är nästan nere på samma nivå som börsen startade året på.

Denna vecka har det kommit in lite fler rapporter och 2 av dem har jag skrivit om, Holmen samt HM som båda lämnat svaga rapporter. Jag har även skrivit om Sparadkrona på Telia under veckan. Dessutom har jag fått utdelning av den amerikanska telekomjätten AT&T, det kan man läsa om här.

Jag har även skrivit ett inlägg om ett ämne som är väldigt populärt, Bitcoin. Jag är absolut ingen expert. Men jag skriver lite egna tankar om ämnet och ni kommer till inlägget genom att klicka här.

Veckosummeringen kommer ut betydligt senare än vanligt denna söndag men det har varit fullt upp med aktiviteter hela helgen. Så nu ska jag lägga mig och se fram emot en ny spännande arbetsvecka, Godnatt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *