Veckosummering v.9

Sista förmiddagsskiftet är gjort för denna perioden! Skönt att förmiddagarna är över för de är absolut tyngst och jag är lika trött varje gång klockan ringer 04:41. Nu väntar 2 eftermiddagar och 2 nätter innan en fin ledighet på 5 dagar.

Har uppgraderat utseendet på bloggen under veckan till vad jag tycker är det bättre. Har inte hört någon som tyckt det blivit sämre men jag har däremot fått några positiva mail vilket är kul.

Har även skaffat twitter under veckan. En kanal som är helt ny för mig. Jag har kommit igång lite och börjat med att följa massa intressanta människor. Ska försöka bli lite aktiv där framöver, just nu följer jag med lite vad andra skriver.

En av de saker jag tyckt varit lite tråkig under veckan är att Nordnet meddelat att de höjer räntan på knockoutlånet. Jag har inte speciellt hög belåning i portföljen och belåningen går ner sakta men säkert.

Nu är det från en låg nivå på 0,99% till 1,19% om jag förstått det rätt. Det är fortfarande inga stora pengar men samtidigt 20% högre än innan. Konkurrenten Avanza sänkte räntan i höstas så man kunde låna upp till 50.000 kr räntefritt men Nordnet går åt andra hållet vilket är lite tråkigt.


Detta är vad mina inlägg handlat om senaste veckan:


Lite om siffrorna från veckans och årets börs:

OMXS30 är ner 0,53 procent senaste veckan
DJ USA är upp 0,08 procent senaste veckan
OMXS30 är upp 12,17 procent sedan årsskiftet
Mina portföljer är upp 9,74 procent sedan årsskiftet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *