Vinst i tävlingen!

Äntligen fredag, första dagen i juni, solen skiner och jag har gått på ledighet fram till nästa onsdag. Känns rätt bra idag faktiskt.

Idag är även sista räkningarna dragna på autogirot och då bestämde jag mig för att swisha över lite mer pengar till mitt ISK på Nordnet. Har lagt några köporder under morgonen men tyvärr har ingen av dem gått igenom än. Lite surt att jag missade nergången i Beijer Alma igår, hade gärna fyllt på lite i den aktien.

En rolig sak som hänt under veckan är att jag vunnit en tävling på Instagram! Det var unga aktiesparare som hade en tävling på Instagram när man skulle föreslå gäst till podden. Jag föreslog Carolina Neurath som blev det vinnande bidraget. Vinsten var boken Investeringsguiden som jag ändå tänkt köpa så jag blev väldigt glad.

De andra böckerna jag beställt och väntat på i en månad har inte kommit än så jag avbokade dem och tänkte eventuellt köpa dem senare. Tycker inte om att vänta på saker och jag tröttnade helt enkelt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *