Youtube lista

Idag har det varit en lugn dag hemma. Jag har bland annat kikat igenom Handelsbankens årsredovisning. Gillar att sätta mig bekvämt i soffan och bläddra igenom en fysisk årsredovisning. Var dessutom en ganska trevlig läsning och jag är nöjd över att äga Handelsbanken både direkt men även via investmentbolagen Industrivärden och Lundbergs.

Läste under dagen en köprek på bolaget Teqnion av Marcus Hernhag. Bolaget verkade spännande så jag läste på lite mer om dem på deras hemsida. Man kan konstatera att dotterbolagen är lite spretiga. Gillar i vanliga fall riskspridning så det kanske är bra? Har inte bestämt mig om jag ska teckna aktier eller inte än. Spiltan är en av de befintliga ägarna och de brukar ju vara duktiga på att välja bolag att investera i. Vad tror ni om bolaget och ska ni teckna er?

Jag har under eftermiddagen snickrat ihop en Youtube lista med de kanaler som jag följer under eftermiddagen. Man hittar listan enkelt under ”fler sidor” eller så klickar man helt enkelt här. Flödet i listan kan ni kortfattat läsa om nedan.

Börslunch

  • Börslunch brukar jag kolla på under vardagarna när jag har möjlighet. Man får en bra översikt om vad som händer på börsen.

Sure Dividend

  • Jag gillar att kolla på Sure Dividend och framförallt deras serie om ”hur säker utdelningen är” på amerikanska aktier. Brukar kolla in videorna med de bolagen jag är intresserad av eller redan äger. Ger en snabb överblick om utdelningssäkerheten.

Uppesittarkväll

  • Uppesittarkväll brukar vara skoj att kika på i samband med lön varje månad. Är en bra källa för att få inspiration om hur man kan investera kommande lön.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *