Följ Spardagboks utdelningar

Jag gillar att mäta och följa upp för att kunna se hur portfölj och mina aktier utvecklar sig över tid. Sedan jag började med aktier ”på riktigt” 2015, så har jag alltid haft ett kalkylark där jag lagt in alla utdelningar. Så varje månad och varje år, sedan starten så kan jag följa upp hur mycket utdelning jag fått i varje enskild aktie i portföljen.

Jag har funderat ett tag på hur jag skulle kunna få in utdelningsutvecklingen på ett snyggt sätt på bloggen. Jag vill att ni läsare också ska ha möjlighet att kunna följa med på hur utdelningarna utvecklar sig på ett enkelt sätt. Resultatet blev Spardagboks utdelningshistorik som numera finns under fliken ”mina aktier”. Där kommer jag framöver att månadsvis uppdatera hur utdelningarna utvecklar sig.

Jag har valt att inte använda mig av några summor i diagrammet eller tabellen. Anledningen till det är att, det som jag tycker är relevant är hur totala utdelningarna procentuellt ökar eller minskar jämfört med föregående år.

Hoppas ni gillar den nya sidan ”utdelningshistorik” och kommentera gärna feedback eller tankar.

2 thoughts on “Följ Spardagboks utdelningar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *