Köp till portföljen 18/4 och gratis måltid!

Köp Industrivärden

Idag så fyllde jag på portföljen med mer aktier i Industrivärden för utdelningarna som kommit in på kontot under veckan. Vilka bolag som har delat ut kommer ni att kunna läsa om i morgondagens inlägg.

Förra veckan så köpte jag aktier i Lundbergs och idag blev det Industrivärden. Jag gillar att fylla på i portföljens investmentbolag. Jag tycker de ger mig en bra riskspridning och så har de slagit index historiskt.

Industrivärden handlades idag utan utdelning men eftersom jag är långsiktig så spelar det ingen roll att jag missar årets utdelning, jag kommer ju att få utdelning nästa år!

Efter dagens köp så blir det så kommer det eventuellt att bli ett köp till i Industrivärden under året. Efter dagens köp har jag nått 90% av antalet aktier jag tänkt köpa i bolaget i år.

Industrivärden

  • Köpkurs – 208,00 kr per aktie
  • Utdelning – 5,75 kr per aktie
  • Direktavkastning –  2,76%
  • Beräknad rabatt – 14,99 %

Har uppdaterat Köplista 2019 efter dagens inköp.


Gratis Måltid

En annan liten kul grej som hände under dagen är att jag hämtat hem en sallad på McDonalds för 100 poäng, värde 54 kr. Poängen har jag samlat ihop när jag käkat tidigare och registrerat köpet med appen. Varje spenderad krona är lika med 1 poäng.

Efter jag hämtat salladen så gick jag förbi pressbyrån och hämtade ut en helt gratis festis. De delar ut 14.000 st festis ”blue banana” gratis i pressbyråns app. Så det var bara att visa appen i kassan och gå.

Så för er som gillar gratis är nog detta ett ganska bra tips. Jag tyckte i alla fall att kvällsmaten blev lyckad med sallad och festis. När jag sedan pantar flaskan så har jag till och med ”tjänat” 1 kr.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *