Tjäna pengar riskfritt del 2!

Förra veckan så skrev jag om ett tips hur man tjänar pengar riskfritt! Nu har jag jag tack vare en av mina läsare ett andra tips på hur man kan spela riskfritt och tjäna pengar på det. Hur jag gjorde första gången kan man läsa om här!

Precis som i första inlägget så vill jag inte uppmana någon till spel. Vill man skapa en ekonomisk trygghet så ska man investera sina pengar och inte spela bort dem.

Paf.se har just nu ett erbjudande där alla nya kunder får 25 freespins utan omsättningskrav. Dessutom får man 100 kr gratis om man sätter in 100 kr.

Utan att lägga ner någon större ansträngning så tog det mig cirka 10 min från registrering till uttag för att tjäna lite riskfria pengar.

Vinsten då? 152 kr spelade jag in totalt denna gång inklusive de 100 kr jag fick när de dubblade insättningen helt utan omsättningskrav.

Pengarna från vinsten och 100-lappen som jag var tvungen att överföra är tillbaka på lönekontot. Så det hela processen gick snabbt och det var inga problem att plocka ut vinsten eller 100-lappen som överfördes från början.

Så på mindre än en vecka har jag ”tjänat” nästan 200 kr på casino-bonusar som varit helt riskfria för mig. Har inte lagt ner stor tid på att leta men jag tycker det är kul att hitta luckor hos spelbolagen där man själv kan tjäna pengar.

Vad tycker ni om tipset och har ni tips om liknande sätt att tjäna pengar riskfritt? Kommentera gärna nedan.

2 thoughts on “Tjäna pengar riskfritt del 2!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *