Veckans utdelningar v.14

Fredag igen och dags att summera ihop årets i särklass bästa utdelningsvecka hittills. Onsdag och torsdag var bästa dagarna som ni kan se nedan, med 7 respektive 6 utdelningar per dag. Under veckans 5 dagar så har det totalt kommit in hela 16 utdelningar på kontot!

Med nya pengar på kontot efter utdelningarna så handlade jag på mig lite aktier igår, ni kan läsa mer om det här. Sparade även en slant till nästa vecka så jag kan köpa lite aktier då också. Jag gillar att köpa aktier med jämna mellanrum så jag har något att se fram emot.

Veckor som dessa är verkligen underbara och jag njuter av de pengarna som kommer in på kontot från bolagen i portföljen. Utdelningarna blir inte alltid så stora i volym eftersom jag har prioriterat riskspridning i portföljen. Vissa innehav är därför betydligt mindre än andra. Men för min del spelar det ingen roll, jag tar hellre många små utdelningar med jämna mellanrum än några enstaka stora per år. Min pengamaskin är under uppbyggnad och varje krona räknas för att en dag nå mitt slutgiltiga mål.

Denna veckans summering av utdelningar


Måndag

Tisdag

  • SEB I 6,00 + 0,50 kr per aktie

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *