Veckosummering v.3

Söndag igen och sista nattskiftet står på schemat innan ledighet. Ska bli skönt med en rejäl ledighet fram till på fredag. Har inget planerat under ledigheten så det finns gott om tid att läsa på lite om aktier inför kommande lön nästa fredag. Att det är löning nästa vecka betyder ju såklart att det kommer sändas #uppesittarkväll, så det har jag tänkt kika på.

Senaste veckan har varit en ganska kul och händelserik. trots att det inte blivit några köp till portföljen. Två utdelningshöjningar har det blivit och det har jag skrivit om under veckan. På tal om utdelningar så kommer nästa vecka bli intressant när årsrapporter börjar trilla in och förslag till utdelningar kommer att lämnas från styrelsen. Rapporterna som jag ser mest fram emot är:

  • Castellum I onsdag
  • Bonava I torsdag
  • Investor I torsdag
  • Telia I Fredag

Det var allt för denna veckan och nu ska jag ta en tupplur innan jag cyklar till jobbet. Ska börja lyssna på Sparskolan med Johanna Kull på Storytel nu när jag lyssnat ikapp alla poddar.


Detta är vad mina inlägg handlat om senaste veckan:


Lite om siffrorna från veckans och årets börs:

OMXS30 är upp 2,34 procent senaste veckan
DJ USA är upp 2,88 procent senaste veckan
OMXS30 är upp 6,46 procent sedan årsskiftet
Mina portföljer är upp 5,62 procent sedan årsskiftet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *