Veckans utdelningar v.44

Det är med stor glädje som jag sätter mig ner för att summera ihop veckans utdelningar. Jag har nämligen uppnått flera av årets mål för portföljen. För mig är det väldigt viktigt med utdelning. Målet är att totala utdelningen för portföljen ska växa varje år genom nya aktieköp och utdelningshöjningar.

Jag börjar med summeringen av veckans utdelningar. Det har varit en bra vecka och  framförallt Telia som kvalar någonstans kring topp 15 bästa utdelare i portföljen delade ut en bra slant till depån. Pengarna från utdelningarna återinvesterar jag under kommande vecka.

Oktober är slut och när jag summerar ihop månaden så har det varit en otroligt bra utdelningsmånad. Jag har uppnått målet att öka utdelningen mot föregående år och jämför jag med 2018 så har totala utdelningen har ökat med drygt 19%. Det är kul att se hur pengamaskinen växer och utvecklas över tid.

Jag har även uppnått årets viktigaste mål, att slå föregående års utdelningar! Tack vare nya köp och utdelningshöjningar så har jag fått mer utdelning totalt i portföljen nu än under hela 2018. Det är jag verkligen nöjd med och det är kul att kommande 2 månaders utdelningar blir ren bonus.

Denna veckans summering av utdelningar


Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

  • AT&T I 0,51 USD per aktie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *