Veckosummering v.19

Söndag igen och dags att summera ihop veckan i vanlig ordning. Det har varit en intensiv vecka med jobba varje dag. Lite slitsamt men det är desto roligare när lönen kommer under semestern i juni!

Under veckan Så gick jag förbi index med portföljen. Börsen sjönk med 4,12% medans min portfölj stod emot börsfallet betydligt bättre. Att portföljen höll emot denna tunga vecka på ett bra sätt känns såklart tryggt.

Att börsen sjunkit lite tycker jag känns bra faktiskt och jag hoppas det fortsätter sjunka lite mer framöver. Att börsen går ner gör att jag kan köpa fler aktier till pengamaskinen för mindre pengar när lön ska investeras och utdelningar återinvesteras.

I slutet på nästa vecka har jag planerat att handla mer andelar i Xact Högutdelande för att fortsätta bygga en liten position i fonden. Handlar jag nästa vecka så hinner jag dessutom få ta del av årets utdelning som kommer i slutet på månaden.

Under veckan skrev jag ett populärt inlägg om hur man kan tjäna lite pengar riskfritt. Håller just nu på att prova att plocka ut pengar riskfritt från ytterligare ett casino. Men jag inväntar att vinsten ska trilla in på lönekontot innan jag skriver om det på bloggen. Jag vill va säker på att det funkar. Håll utkik för inlägg under kommande vecka.


Detta är vad mina inlägg handlat om senaste veckan:


Lite om siffrorna från veckans och årets börs:

  • OMXS30 är upp 13,82 procent sedan årsskiftet
  • Mina portföljer är upp 16,97 procent sedan årsskiftet
  • DJ USA är ner 2,52 procent senaste veckan.
  • OMXS30 är ner 4,12 procent senaste veckan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *