Veckosummering v.21

Söndag igen och dags att summera ihop veckan. För min del har det varit en lugn vecka på börsen. Jag har gjort ett köp i Xact Högutdelande under veckan, annars har det inte skett några förändringar alls i portföljen. Jag jobbar ju skift i vanliga fall, men i fredags gick jag en utbildning under dagtid. Utbildningen pågick under börsens öppettider så jag hann faktiskt inte med att handla några aktier i samband med lön.

Jag ser fram emot morgondagen då jag tänkt handla på mig lite aktier. Funderar fortfarande på vilka jag ska köpa men jag har en lista på bolag som jag tänkt välja mellan:

Sen är jag även intresserad av att köpa lite aktier i Abbvie. Jag äger inte bolaget sedan tidigare men tycker det verkar va ett intressant läge att gå in och börja skala in sig nu. Abbvie är ett amerikanskt multinationellt läkemedelsbolag som i huvudsak sysslar med forskning inom biomedicin där de är ledande på både virologi och immunologi.


Framöver så kommer det bli mindre aktivitet på börsen och bloggen för min del. Dels för att det blir mindre utdelningar framöver men även för att semestern närmar sig. Jag har 10 skift kvar innan semester och då kommer det bli lite mindre aktivitet på bloggen under en period.


Detta är vad mina inlägg handlat om senaste veckan:

Lite om siffrorna från veckans och årets börs:

  • OMXS30 är upp 11,56 procent sedan årsskiftet
  • Mina portföljer är upp 16,99 procent sedan årsskiftet
  • DJ USA är ner 0,88 procent senaste veckan.
  • OMXS30 är ner 1,21 procent senaste veckan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *