Veckosummering v.28

Söndag igen och dags att summer ihop veckan som gått i vanlig ordning. Har haft en otroligt bra vecka med lite utflykter och några restaurangbesök. Inga större ekonomiska utsvävningar men otroligt trevligt har jag haft det. Lite målning och renovering har också hunnits med.

Idag har jag tänkt ha en riktigt lugn dag med en kortare promenad och efter det tänkte jag börja läsa Hans Roslings bok ”Factfulness”. Jag läste nyligen ut hans memoarer som jag tyckte var intressant så jag ser fram emot att börja läsa Factfulness.


Börsen har jag inte följt så mycket under veckan. Jag vet att rapporterna för Q2 har börjat komma in och några rapporter jag kikat väldigt snabbt på är SEBs och Castellum som båda såg ut att va bra.

Nästa vecka blir det ett helt gäng med rapporter och de som jag tycker är lite mer spännande är bolagen nedan:

 • Måndag
  • Atlas Copco
  • Axfood

  Tisdag

  • AAK
  • Hemfosa

  Onsdag

  • Eastnine
  • Epiroc
  • Handelsbanken
  • Investor
  • Sandvik

  Torsdag

  • Lifco
  • Nordea
  • Telia

  Fredag

  • Betsson
  • NCC
  • Peab

  Så det blir en spännande vecka att följa hur bolagen utvecklar sig.


  I slutet på nästa vecka börjar jag jobba igen. Jag vet inte riktigt om jag börjar på torsdag med utbildning eller med ordinarie skift på fredag men hur som helst ska det faktiskt bli skönt att komma igång med lite rutiner igen. Det är inte så jobbigt att börja jobba igen och jag är glad att jag känner så.


  Detta är vad mina inlägg handlat om senaste veckan:


  Hur börsen och min portfölj utvecklats sedan årsskiftet i procent:

   

  • OMX Stockholm 30 (OMXS30) är ett index över de 30 mest omsatta aktierna på Stockholmsbörsen exklusive utdelningar.
  • SIX Return Index (SIXRX) visar den genomsnittliga utvecklingen på Stockholmsbörsen inklusive utdelningar.
  • Dow Jones US Market Index (DJ USA) är ett värdeviktat marknadsindex som representerar 95% av den amerikanska aktiemarknaden.

  2 thoughts on “Veckosummering v.28

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *