Veckosummering v.37

Dags att summera veckan som gått. Denna veckan har jag varit lite mer aktiv på börsen jämfört med de senaste veckorna. Det hänger ju såklart ihop med att det har blivit mer utdelningar under veckan. När jag får så mycket utdelning som jag fått under denna veckan så vill jag återinvestera dem direkt och sätta pengarna i arbete. Det har jag också gjort under veckan och ni kan läsa om alla mina köp i länkarna till veckans inlägg lite längre ner.

Blir en lite kortare summering idag som ni kan se men jag återkommer imorgon igen när jag ska summera kommande veckans utdelningar i portföljen.


Lite om siffrorna från veckans och årets börs:

  • OMXS30 är upp 1,02 procent senaste veckan
  • DJ USA är upp 1,17 procent senaste veckan
  • OMXS30 är upp 3,67 procent sedan årsskiftet
  • Mina portföljer är upp 11,70 procent sedan årsskiftet

Detta är vad mina inlägg handlat om senaste veckan:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *