Veckosummering v.39

Söndag och dags att summera veckan i vanlig ordning.

Det har varit en lugn arbetsvecka och jag har bara jobbat fredag, lördag och söndag. Har varit skönt att vara lite ledig under veckan och har pysslat med saker som jag inte hinner med annars, till exempel att vaxa bilen inför vintern så man får bort all smuts till våren.

Kollar man tillbaka senaste veckan på portföljen så har den varit stabil och stått emot veckans nedgång på ett bra sätt. Portföljen fortsätter att ligga före index sen årsskiftet och det är jag otroligt nöjd med. Hoppas det håller året ut!

I onsdags var det lön och då gjorde jag stora delar av månadens köp till portföljen. Kommer vara bortrest nästan hela oktober så då vill jag kunna släppa portföljen lite även om man alltid följer den i bakgrunden.

I och med att jag reser bort så kommer det nog bli lite mindre uppdateringar på bloggen närmaste veckorna. Men något ska jag nog hinna med att skriva trots att jag är bortrest.


Detta är vad mina inlägg handlade om under föregående veckan:


Hur börsen och min portfölj utvecklats sedan årsskiftet i procent:

OMX Stockholm 30 (OMXS30) är ett index över de 30 mest omsatta aktierna på Stockholmsbörsen exklusive utdelningar.

SIX Return Index (SIXRX) visar den genomsnittliga utvecklingen på Stockholmsbörsen inklusive utdelningar.

Dow Jones US Market Index (DJ USA) är ett värdeviktat marknadsindex som representerar 95% av den amerikanska aktiemarknaden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *