Veckosummering v.43

Söndag och dags att summera veckan. Har varit lite sämre uppdatering på bloggen senaste tiden men nu är jag tillbaka i Sverige igen efter semestern så ska försöka bli bättre på att skriva av mig igen.

Vecka var lite ovanlig för min del då den inte innehöll några utdelningar. Saknar några slantar innan jag går förbi föregående års utdelningar men det borde ske någon gång under kommande vecka.

I fredags kom det in lön på kontot och för ovanlighetens skull så köpte jag inga aktier under dagen. Jag hade fullt upp med att resa hem till Sverige och hade helt enkelt inte tid att tänka på aktier. Imorgon däremot så ska jag äntligen gå köpa några aktier igen. Det känns riktigt bra och jag längtar.


I samband med Iphone 11 så passade jag på att teckna abonnemang hos 3. Valde ett abonnemang som kostar mig 449 kr månaden med 15 gb surf, fria samtal och fria sms. Dessutom ingick 3Världen vilket passade bra då vi skulle resa till USA.

Absolut mycket pengar men med tanke på att telefonen kostar en slant så tyckte jag ändå det var värt det. Idag kom ett sms från 3:

Har haft lite strul på resan med bland annat sönderslagna rutor på hyrbilen. Det har varit skönt att kunna ringa, smsa och surfa fritt utan att behöva tänka på telefonräkningen för att lösa problemen som uppkom under resan.


Portföljen har inte riktigt utvecklats lika bra som börsen senaste veckorna. Portföljen har ändå utvecklats otroligt bra sedan årsskiftet. Ska bli spännande att se hur börsen går under slutet på året.


Hur börsen och min portfölj utvecklats sedan årsskiftet i procent:

OMX Stockholm 30 (OMXS30) är ett index över de 30 mest omsatta aktierna på Stockholmsbörsen exklusive utdelningar.

SIX Return Index (SIXRX) visar den genomsnittliga utvecklingen på Stockholmsbörsen inklusive utdelningar.

Dow Jones US Market Index (DJ USA) är ett värdeviktat marknadsindex som representerar 95% av den amerikanska aktiemarknaden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *